profiel-foto

Particulieren

Profielfoto's voor particulieren. Geef u zelf een gezicht op internet!

Het belang van een goede profielfoto

We maken tegenwoordig allemaal gebruik van sociale media met een online profiel. Op deze website's laat u zich van uw beste kant zien. U heeft een indrukwekkend cv op LinkedIn en doet er alles aan om zo betrouwbaar mogelijk over te komen. Ook nieuwe werkgevers zullen u proberen te vinden op internet om een eerste indruk van u te krijgen. Maar welke profielfoto gebruikt u op dit moment? Die leuke vakantiefoto van 3 jaar geleden, of een foto van dat gezellige feestje? U kunt uw betrouwbaarheid vergroten door te laten zien wie u echt bent! Daarom is het van belang om een duidelijke, heldere, professionele portretfoto te laten maken. Hiermee zorgt u voor een betrouwbare uitstraling van u zelf. Laat u van uw beste kant zien en geef met een goede profielfoto aan dat u hier aandacht aan heeft besteed.

Deze portretfoto’s kunnen gebruikt worden op alle sociale media. Laat u daarom nu professioneel portretteren door Ronald Bruinink Fotografie, vakfotograaf uit Enschede en de fotograaf achter Profiel-Foto.nl!

Voor Particulieren zijn er een aantal mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen voor een “uitgebreide sessie” of een “korte sessie”.

Uitgebreide sessie particulieren

Voor particulieren bieden we een "uitgebreide sessie" aan. Hierbij is extra tijd en aandacht gereserveerd om tot een goed resultaat te komen. Ook worden deze foto’s nabewerkt, zoals kleurcorrectie, retouche e.d. De bestanden worden in lage resolutie aangeleverd in kleur en zwart/wit, te gebruiken voor alle profielen op internet. Tevens bieden we de mogelijkheid de portretfoto te laten afdrukken op fotopapier. Deze kan worden nabesteld.

De kosten voor de "uitgebreide sessie" zijn: € 49,- incl. BTW. Voor deze "uitgebreide sessie" kunt u een afspraak maken via het "contactformulier" of door telefonisch contact op te nemen.

Bij de "Uitgebreide sessie" ontvangt u twee verschillende portretfoto's in 2 uitvoeringen. Deze foto is wel nabewerkt en wordt digitaal in kleur en zwart/wit aangeleverd in één bestandsformaat. Een fotoafdruk van de portretten kunnen in overleg worden nabesteld in elk gewenst formaat.

U ontvangt totaal dus 4 bestanden:

Korte sessie particulieren

Voor particulieren bieden we ook een "korte sessie" aan. Deze sessies worden gehouden op onze "Profielfotodagen" en duren ongeveer 15 minuten. Hiervoor orangiseren we een aantal malen per jaar een speciale dag. Deze foto wordt licht nabewerkt. Het bestand wordt in lage resolutie aangeleverd in kleur en zwart/wit, direct te gebruiken voor alle profielen op internet. Tevens bieden we de mogelijkheid de portretfoto te laten afdrukken op fotopapier. Deze kan worden nabesteld.

De kosten voor de "korte sessie" zijn slechts: € 25,- incl. BTW.

Bij de "korte sessie" ontvangt u één portretfoto in 2 uitvoeringen. Deze foto is licht nabewerkt en wordt digitaal in kleur en zwart/wit aangeleverd in één bestandsformaat. Een fotoafdruk van de portretten kunnen in overleg worden nabesteld in elk gewenst formaat.

U ontvangt totaal dus 2 bestanden:

Profielfotodagen

De volgende "Profielfotodagen" zullen plaatsvinden op:

Voorlopig geen Profielfotodagen gepland

Meld u aan via de "Contact" pagina onder vermelding van "aanmelding Profielfotodag". Geef ook aan welke dag en hoe laat u wilt langskomen.

Locatie: Varviksingel 145, 7512 EL Enschede

Klik op een foto voor een grote weergave.

Stijlkeuze particulieren

U kunt kiezen uit diverse stijlen en achtergronden. Standaard achtergrondkleuren zijn wit, grijs, zwart, blauw of beige. De voorbeelden laten de mogelijkheden zien.

Tevens publieksfotografie, zoals familie- en kinderportretten. Zie www.ronaldbruinink.nl

Gebruiksmogelijkheden