profiel-foto

Bedrijven

Profielfoto's voor bedrijven. Geef uw bedrijf een gezicht!

Nieuwe klanten, -leveranciers en -medewerkers gaan op internet op zoek om zoveel mogelijk informatie over uw bedrijf te vinden. Op uw website laat u zich van uw beste kant zien, u maakt gebruik van sociale media en doet er alles aan om betrouwbaar over te komen. Uw betrouwbaarheid kunt u vergroten door te laten zien wie er achter uw bedrijf zit en wie uw medewerkers zijn! Daarom is het van belang om duidelijke, heldere, professionele portretfoto’s te laten maken. Hiermee zorgt u voor een betrouwbare uitstraling van u zelf, uw medewerkers en dus uw bedrijf.

Deze portretfoto’s, van al uw medewerkers, kunnen gebruikt worden op uw bedrijfswebsite, intranet (“smoelenboek”) en uiteraard alle sociale media. Maar… staat u er wel eens bij stil dat uw medewerkers ook als privé persoon op internet vaak verbonden zijn met uw bedrijf? Op privéprofielen, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter, staat u vaak als werkgever vermeld. Stel uw medewerkers daarom in de gelegenheid dezelfde profielfoto ook voor privédoeleinden te mogen gebruiken. Hiermee zorgt u voor een uniforme uitstraling van uw bedrijf!

Laat uw medewerkers daarom nu professioneel portretteren door Ronald Bruinink Fotografie, vakfotograaf uit Enschede en de fotograaf achter Profiel-Foto.nl! Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Wij komen naar uw bedrijf toe om op locatie al uw medewerkers professioneel te fotograferen op de manier zoals overeengekomen. (Zie "uitvoeringsmogelijkheden"). Vooraf wordt de planning met u doorgesproken, waardoor het weinig tijd kost per medewerker. Deze manier van werken maakt het mogelijk om tot ongeveer 100 personen op één dag te fotograferen. Vraag geheel vrijblijvend een "offerte" aan, of maak een afspraak om bij u langs te komen voor een gesprek.

Tevens bedrijfsfotografie, zoals bedrijfsreportage’s. Zie www.ronaldbruinink.nl

Prijzen

Wij werken met standaard prijzen, afhankelijk van de bedrijfsgrootte, die we u na aanvraag kunnen toezenden. Maak hiervoor gebruik van de "Offerte" pagina. Voor speciale wensen is het ook mogelijk een offerte op maat aan te bieden. Neem contact op of informeer naar de mogelijkheden via de "Contact" pagina!

Uitgebreide sessie bedrijven

Voor kleine bedrijven (tot 50 personen) bieden we een "uitgebreide sessie" aan. Hierbij is extra tijd en aandacht gereserveerd om tot een goed resultaat te komen. Tevens is het mogelijk dat er een kapper en/of visagist aanwezig is. Ook worden deze foto’s nabewerkt, zoals kleurcorrectie, retouche e.d. De bestanden worden zowel in hoge- als lage resolutie aangeleverd in kleur en zwart/wit, te gebruiken voor drukwerk en alle profielen op internet.

Uiteraard kunnen kleine bedrijven ook kiezen voor de “5 minuten sessie”. Vraag naar de voorwaarden.

Bij de "Uitgebreide sessie" ontvangt u per persoon die gefotografeerd is twee verschillende portretfoto's in 4 uitvoeringen. Deze foto's zijn wel nabewerkt en worden digitaal in kleur en zwart/wit aangeleverd in twee bestandsformaten.

U ontvangt totaal dus 8 bestanden:

5 minuten sessie bedrijven

Voor middelgrote- en grote bedrijven (vanaf 51 personen) bieden we een "5 minuten sessie" aan. Hierbij worden uw medewerkers binnen 5 minuten gefotografeerd. Deze foto’s worden licht nabewerkt. Het bestand wordt in lage resolutie aangeleverd in kleur, direct te gebruiken voor alle profielen op internet.

Uiteraard kunnen grote bedrijven ook kiezen voor de “uitgebreide sessie”. Vraag naar de voorwaarden.

Bij de "5 minuten sessie" ontvangt u per persoon die gefotografeerd is één portretfoto in 1 uitvoering. Deze foto is licht nabewerkt en wordt digitaal in kleur aangeleverd in één bestandsformaat.

U ontvangt totaal dus 1 bestand:

Stijlkeuze bedrijven

U kunt kiezen uit diverse stijlen en achtergronden. Standaard achtergrondkleuren zijn wit, grijs, zwart, blauw of beige. De voorbeelden laten de mogelijkheden zien. Mocht u andere wensen hebben horen we dat graag. We kunnen de mogelijkheden met u bespreken. Ook is het mogelijk uw logo in de foto te verwerken.

Klik op een foto voor een grote weergave.

Gebruiksmogelijkheden